8 december 2023
Hé jij, biergenieter!
[

Met wie kom jij genieten tijdens CBFH2024?

  • Editie 2024
  • Zaterdag 13 juli
  • 14:00 uur · 22:00 uur
  • De tuin van de Graaf

 

Dompel jezelf onder in de wereld van smaak: Craft Beer Festival Horst 2024!

Op zaterdag 13 juli 2024 wordt de Tuin van de Graaf het epicentrum van smaakexplosies tijdens het Craft Beer Festival Horst 2024. Van 14:00 uur tot 22:00 uur kun je je laten onderdompelen in een wereld van ambachtelijk bier, wijn, culinaire hoogstandjes en meeslepende muziek. Dit wordt niet zomaar een festival; het wordt een totaalervaring waarin beleving, proeven en genieten centraal staan.

CBFH2024 is een gezamenlijk meesterwerk van het Proeflokaal van Horst en Slijterij Weijs, twee lokale leiders die hun passie voor smaak en vakmanschap delen. Verwacht een uitgebreide selectie van met liefde gebrouwen bieren, zorgvuldig geselecteerde wijnen, gastronomische hoogstandjes en een muzikale line-up die de sfeer naar ongekende hoogten tilt.

Proef, ontdek en geniet te midden van een bruisende atmosfeer waar bierliefhebbers, wijnkenners en fijnproevers samenkomen. Of je nu een doorgewinterde bierexpert bent of gewoon zin hebt in een dag vol plezier, CBFH2024 belooft een onvergetelijke ervaring.

 

Zet de datum in je agenda, nodig je vrienden uit en bereid je voor op een culinair avontuur bij Craft Beer Festival Horst 2024. Laat de smaakrevolutie beginnen!